wehost-support

Support

Vi erbjuder våra kunder support i form av chatt, ärendesystem samt telefon vid behov. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder.

wohost-access

cPanel

Betraktas över hela världen som den bästa kontrollpanelen och ger dig full kontroll över webbplatsen via din webbläsare.

wohost-firewall

Skydd

Webbplatssäkerhet är inte längre ett alternativ, det är ett krav. Din webbplats kommer att övervakas för skadlig programvara och andra möjliga hot och sårbarheter. Om det upptäcks kommer vi att meddela dig omedelbart.

wohost-ssl

SSL Certifikat

Gratis SSL Let's Encrypt. Certifikatet hjälper till att säkra anslutningen mellan webbplatser, ta säkra betalningar på din webbplats. Du ökar även dina chanser att hamna längre upp på Google.

wohost-scale

Hållbarhet

Vi tillhandahålla regelbundna säkerhetskopior, 99% drifttid och effektiva brandväggar, vi övervakar konsekvent din server för säkerhetsuppdateringar.

wohost-wordpress

Installation av WordPress

Installera WordPress automatiskt med bara ett musklick. Vi utför också optimeringar för att säkerställa bästa resultat på din webbplats.

wohost-easy

Webbplatsbyggare

Det är super enkelt att bygga din hemsida med färdiga teman och plugins för att göra din hemsida unik på webben. Köp webbhotell paket idag och starta på en gång!

wohost-global

Domän

Vår domänhanterare gör det enkelt att spåra, uppdatera, överföra och administrera alla dina domäner. Köp din domän hos en leverantör och flytta den redan idag till oss.

wehost-job
wohost-credit

Om du tidigare har registrerat din domän hos en annan leverantör eller en domänregistrator kan du överföra domänen till MadHosting, så all webbplatshantering och fakturering sker på ett enda konto.

Att överföra ett domännamn till MadHosting är relativt enkelt. Men  först måste några krav uppfyllas innan någon domänöverföring kan göras. Se våra guider hur man överför sin domän till MadHosting eller kontakta oss så hjälper vi dig med flytten. 

Du kan flytta detta till oss
– Domännamn
– Tidigare hemsida & databaser mm.

Just nu erbjuder vi inte domännamn utan hänvisar er till att söka & köpa domännamn UTAN webbhotell hos någon annan återförsäljare.

Tips – GoDaddy

Vi erbjuder marknadens hetaste hemsidor för att du ska sticka ut på nätet. MadHosting erbjuder dig som kund hjälp med domänval av namn, logga, design och funktionalitet på hemsida. Vi erbjuder även privatpersoner och företag hjälp, support, löpande uppdateringar  samt upp skapande av sociala medier. 

Installera WordPress automatiskt med bara ett musklick. Vi utför också optimeringar för att säkerställa bästa resultat på din webbplats.

Vi garanterar dig om att du kommer bli super nöjd med oss, blir du inte det? Inga problem vi har 30 dagar ånger rätt på alla våra webbhotell-planer.